Все що потрібно знати про продукцію польської фабрики Cama

новини

За відчуттями, в Україні цей бренд залишається незаслужено менш популярним, ніж ті ж Signal та Halmar. Ми спробуємо виправити ситуацію хоча б для відвідувачів нашого сайту. Тому розповімо, чому варто купити меблі Cama, а не схожі на неї українські та китайські аналоги. Акцент зробимо на якості та безпеці матеріалів, хоча розповімо і про стилі, і про причини оформити замовлення в нашому інтернет-магазині.

Що з себе представляє компанія Meble Cama

Точна дата заснування підприємства невідома – її керівництво починало більше 25 років тому з дистрибуції та роздрібного продажу товарів інших фабрик. Власникам набридло виправдовуватися перед покупцями за неякісні товари, і вони запустили власне виробництво, без будь-яких компромісів.

Сьогодні ця позиція окупилася сторицею – польські меблі Cama входять в 5-ку лідерів східноєвропейського ринку товарів для дому і офісу. Її асортимент і стилі постійно розширюються, а позиції зі застарілим дизайном знімаються з виробництва.

За весь час співпраці з брендом, ми ніколи не зустрічали поганих відгуків від клієнтів, постачальників і партнерів фабрики. Також, ми ніколи не стикалися з негативним зворотнім зв'язком від наших покупців.

Чому товари Cama відрізняються міцністю і довговічністю

Звичайно, в першу чергу меблі підбирають за ціною, зовнішнім виглядом, кольором і функціональністю. Але, не варто забувати про не менш важливий параметр – якість. Саме якість – сильна сторона польських меблів Cama.

Надійність гарантує товщина ДСП, з якої виробляють всі каркаси та фасади – це мінімум 16 мм., щоб витримувати високі навантаження. Завдяки ламінуванню меблі стійкі до впливу вологи, вони не роздуваються з часом. Для вітрин використовують загартоване скло товщиною 8 мм. Воно більш міцне, ніж аналоги українських виробників.

Меблі Cama відрізняються і якістю фурнітури – усі її елементи зроблені європейськими компаніями. Також нам подобається, що у багатьох комодах, шафах і вітринах використовується зручна і сучасна система Push-Click. Вона дозволяє обійтися без ручок на фасаді – досить легко притиснути дверцята і вони відкриються.

Читайте також:

Що таке модульні вітальні
 

Наскільки польська продукція безпечна для природи і людини

Звертаємо вашу увагу і на параметри екологічної безпеки – те, про що рідко думає український покупець. Компанія Cama Meble закуповує ДСП в двох світових лідерів виробництва – австрійських корпораціях EGGER і Kronospan. Їх продукти сертифіковані:

  • Каліфорнійською радою з повітряних ресурсів

  • Програмою схвалення сертифікації лісів – PEFC

  • Лісовою опікунською радою – FSC

  • CARB – акредитація, що гарантує відсутність у плитах формальдегіду

Все це говорить про те, що Cama виробляє безпечні меблі – і для навколишнього середовища і для здоров'я покупців. Деревина екологічно чиста – поставляється з перевірених і відновлюваних лісів, де поблизу немає забруднених територій і шкідливого виробництва, а замість кожного зрізаного садиться нове дерево.

Відсутність формальдегідних сполук говорить про те, що ДСП не токсичне, у нього немає неприємного запаху, воно не подразнює слизову оболонку, не містить алергенів, небезпечних мікроорганізмів і канцерогенів.

 

Огляд асортименту

У нашому інтернет-магазині представлені як окремі елементи, так і модульні меблі Cama.

Окремі елементи – це тумби під плазмові телевізори, з місцем під тюнери і приставки, комоди різних габаритів, навісні вітрини і пенали, шафи, відкриті стелажі, полиці і журнальні столики, а також готові вітальні. Скористайтеся фільтрами, щоб знайти потрібний товар.

Модульні системи – це елементи меблів, які об'єднує один колір, стиль і габарити. Вони комбінуються немов конструктор, щоб кожен покупець зміг створити індивідуальну і унікальну вітальню.

Cama Meble випускає новинки і перевірені моделі в декількох дизайнерських течіях, що допоможе створити інтер'єр в скандинавському стилі, стилі модерн, мінімалізм і хай-тек.

Наприклад, вітальня Goya – традиційний мінімалізм, зі строгими прямими лініями, відсутністю ручок і будь-якого декору. Серія Lotta – типовий скандинавський дизайн, де нарочито використовуються елементи з натурального дерева. А одна з найбільш популярних віталень – Logo II – відноситься до хай-теку, стилю високих технологій.

 

Чому купити меблі Cama слід в інтернет-магазині Мебель в Дом

Ми працюємо з фабрикою безпосередньо, без будь-яких оптовиків, дилерів, представників, постачальників та інших перекупників, що дозволяє нам досягти однією з найнижчих цін в Україні, самим нести відповідальність за доставку.

Крім того, у нас можна оплатити товар будь-яким зручним для вас способом, замовити послугу післяплати, або оформити кредит за 20 хвилин не виходячи з дому.

Якщо вам потрібна допомога з вибором або виникнуть будь-які питання по роботі магазину – звертайтесь, будемо раді допомогти.