Що таке модульні вітальні

новини

Ми впевнені, модульні меблі – це найпростіший спосіб організувати функціональний, недорогий та стильний інтер'єр. 

У статті ми спробуємо довести цю тезу, розкривши переваги, які мають модульні вітальні. А також розповімо на що звернути увагу при виборі та які є причини для співпраці з нашим інтернет-магазином.

 

Визначення та переваги модульних меблів для вітальні 

Саме слово модуль широко поширене. Воно перекладається з латині як маленька міра чогось і зустрічається в математиці, дизайні, програмуванні, архітектурі, космонавтиці, гірничодобувній промисловості. Завжди означає базовий елемент, який впливає на розміри або з якого складається вся система. 

Тому модульна стіна – це не просто гарнітур, де в один ряд з'єднані шафи, вітрини та полиці. Це композиція з автономних елементів, які лише візуально пов'язані один з одним.

У цьому перша з багатьох переваг модульності:

  • Ви самі вирішуєте, які елементи вам потрібні, а які ні. 

Або можете взяти готовий варіант, але розмістити його не так як задумав дизайнер, а у своїй послідовності. Це як індивідуальне замовлення у майстра, але без нечуваних грошей за його роботу.

  • Модульна стіна – річ динамічна. 

У будь-який момент  ви можете поміняти полиці, шафи та вітрини місцями, створити іншу композицію, розділити її для використання у різних частинах або навіть у різних кімнатах.

  • Сучасні модульні меблі для вітальні вирізняються єдиним стилем. 

І він зберігається навіть за інших варіантів компонування стінки, адже всі елементи  завжди поєднуються між собою. Не потрібно витрачати час і сили, щоби подружити окремі шафи та полиці.

  • Модульна стіна вміє підлаштовуватися під майбутнє. 

Якщо вам захочеться змінити інтер'єр вітальні, можна докупити інші елементи системи. Також, її нескладно розібрати та зібрати заново під час переїзду чи перепродажу.  

Читайте також:

Як облаштувати вітальню: базові поради
 

Основні правила вибору модульних меблів у вітальню 

Головне правило вибору – не помилитися з розміром. Інакше ви навіть не зможете оцінити якість або дизайн меблів, вони все одно вам не підійдуть. А після збирання, особливо якщо допустити механічні пошкодження, їх уже ніхто не прийме назад. 

Хоча модульні вітальні й тут кращі за стандартні, адже їх можна розмістити інакше, але вписати в інтер'єр. В будь-якому випадку, краще заздалегідь визначитися, яка вам потрібна ширина, глибина та висота. А потім відфільтрувати за цими значеннями усі моделі на сайті. Так ви одразу побачите весь підходящий вам асортимент.

Наступний крок – функціональність. Подумайте для чого саме, крім як позбутися порожнечі, вам потрібна модульна стінка у вітальню. 

Якщо під плазмовий телевізор, підійде система з TV-тумбою, яка сховає всі дроти, але залишить відкритими різні тюнери та приставки для уловлювання сигналу. Якщо пріоритет зберігання речей, тоді потрібно багато модулів для зберігання, зокрема високі шафи.

Третій крок – стиль. Сучасні модульні вітальні випускають у скандинавському стилі, про що свідчить поєднання білого кольору з деревом. У стилі мінімалізм, де немає ручок, ліпнини, візерунків та будь-яких інших декоративних елементів. Також популярний стиль хай-тек - він підійде, якщо ви любитель високих технологій. 

Також, не забудьте подбати про якість. Наш інтернет-магазин вже вирішив цю проблему для своїх клієнтів – ми представляємо виключно європейські бренди, меблі яких виготовляються в Європі, або завдяки європейським технологіям в Україні. 

Вся продукція маркована знаком CE – обов'язковою сертифікацією на продаж у країнах ЄС. У товарах немає формальдегіду, а значить неприємного запаху та токсинів.

Кожна модульна система у вітальню зроблена з ДСП австрійських компаній EGGER та Kronospan. Вони використовують лише відновлювані ліси. Це означає, що деревина екологічно чиста та здобута без шкоди природі.

Крім того, у нашому інтернет-магазині реалізовано функціонал «Колекція». Це окремий розділ каталогу, який дозволить вибрати ту чи іншу модульну систему з фотографіями, а потім побачити всі частини цієї системи на одній сторінці.

Телефонуйте або пишіть, якщо знадобиться допомога з вибором, ми завжди раді допомогти!