Огляд різдвяної колекції IKEA Vinter 2020

новини

Щороку на початку листопада IKEA презентує різдвяну колекцію товарів – освітлення, сервіровку, текстиль та прикраси. Кожна колекція неповторна, у кожної своя колірна гамма та стиль. 

На жаль, товари новорічних серій завжди лімітовані – тобто обмежені в кількості. Склади порожніють до середини грудня, адже в Європі Різдво святкують раніше.   

Тому ми радимо якнайшвидше ознайомитися з особливостями колекції 2020 року й приступати до покупок – поки є з чого вибирати. 

Загальні риси Vinter 2020

Цьогоріч колірна гамма колекції складається з двох типів: 

  • традиційного – це білий, червоний і золотий колір, а також класичний орнамент – сніжинки, горошок, ялинки, санта клауси. 

  • Сезонного – зелений і металевий – кольору майбутнього 2021 року. Також, для колекції придумали оригінальний квітковий орнамент – квіти є на пакувальному папері, підставках, серветках і світильниках. 

Чому саме квітковий орнамент? Останнім часом IKEA стурбована проблемами з екологією, тому хоче привернути увагу до природи. 

 

Новорічне освітлення

Це ключовий момент для моментального створення святкової атмосфери в кожному куточку вашого будинку. 

У новій колекції IKEA підготувала для нас оновлення абажурів серії STRÅLA. У минулому були зірки з 5 великими променями, зараз – зірки з безліччю променів у хаотичному порядку. На наш смак, в інтер'єрі вони виглядають більш чарівно й святково, особливо якщо повісити маленькі й великі моделі. 

Також в серії STRÅLA ви знайдете:

  • світлодіодні гірлянди на 12 лампочок-іграшок в зеленому кольорі, на 24 лампочки у формі зірок, на 30 лампочок Святих Миколаїв, на 10 світлодіодів у формі свічки з затискачем. 

  • Святкові лед-світильники у формі дзвоника, старовинного ліхтаря, казкового будиночка, ба навіть великого Святого Миколая. 

  • І багато іншого – просто введіть в пошук по сайту запит STRÅLA.

Також у новій колекції безліч пристосувань для живого вогню: білий і червоний металевий свічник для дому та вулиці, великий сталевий чорний свічник. А також власне свічки – пронумеровані для зворотного відліку до свята, високі червоні до столу, ароматичні в скляному стакані та металевій тарі.

 

Прикраси й упаковка подарунків

Різдвяна колекція допоможе вам прикрасити інтер'єр кожної кімнати, нарядити ялинку, а також підготувати подарунки для рідних і друзів. 

Вам буде легко створити по-справжньому зимовий пейзаж в приміщенні завдяки:

  • комплекту з 3 декоративних будиночків в традиційному шведському стилі, чарівній сніжній кулі з ведмедиками, а також набору маленьких ялинок.

  • Наклейки на стіну в формі гілок, або прикрасі на стіну в формі ялинки, на планках якої можна зберігати прикраси й декор.

  • Новим Санта Клаусам – по 2 штуки в наборі. Вони будуть казково виглядати на полиці або столі. Також зверніть увагу на великого Санту з кішкою на руках – хороша іграшка під ялинку.

  • М'яким гномикам і новим фетровим Санта Клаусам. Їх використовують для декорування кімнати, камінної полиці, підвіконня, а гномики навіть замість м'якої подушки на диван.

Прикрасити ялинку допоможуть підвісні прикраси – золоті фігурки, різдвяні тварини, барвисті кулі з ведмедями та пінгвінами, новорічні кулі й фігури з видувного скла, а також комплекти куль різного кольору – червоного, золотого, срібного та синього. 

Також ви знайдете обгортковий папір, щоби подарунки радували вас задовго до того, як ви їх відкриєте. Є комплект з декількох рулонів, а також окремі – червоний зі сніжинками, та зелений з квітами.

 

P. S.

Звичайно, ми розглянули не всі частини нової різдвяної колекції. Про неї дуже важко писати – кожен товар потрібно бачити, хоча б на фотографії. Якби ми писали про все – не вистачило б ніякого обсягу статті.

Тому ми запрошуємо вас в розділ Різдвяна колекція, де ви зможете вибрати категорію, й побачити все що може знадобиться для організації чудового свята. Включаючи текстиль, сервіровку, іграшки та інші товари IKEA для дому.