Швидка доставка від IKEA: три дні - і Ваше замовлення перетне кордон України

новини

Набридає чекати? Терміни доставки зашкалюють? Зробили покупку до свята - а вона затримується? Купили подарунок друзям - і його не встигають привезти?

Знайомо, правда?

Сувора реальність: всесвітньо відома меблева компанія IKEA досі не має в Україні офіційного представництва. Українські інтернет-магазини, які спеціалізуються на продажі товарів IKEA, які здійснюють поставки безпосередньо від її офіційного представника за кордоном. Найчастіше співпрацюють з офіційними представниками ІКЕА в Польщі.

 

Схема напрацьована роками. Спочатку магазини збирають замовлення. Потім відправляють автомобіль за кордон. Там беруть необхідну продукцію, ретельно упаковують її - і везуть в Україну. При цьому знову змушені перетинати кордон. Прибувши назад, розвантажуються, пакують, сортують, відправляють покупцям через службу доставки...

Це дійсно довгий і трудомісткий процес. Тільки шлях в Україну, на склад магазину, в середньому затягується не менше, ніж на 7 днів.

Однак наш інтернет-магазин знайшов спосіб скоротити цей час до мінімуму, і доставляти замовлення в Україні всього за 3 дні.

Звичайно, ще деякий час піде на сортування замовлень і відправку в межах країни. Але загальний термін поставки продукції IKEA вдалося скоротити мінімум в два рази в порівнянні з іншими магазинами.

 

Як це працює?

Час від часу в «шапці» нашого сайту буде з'являтися спеціальна позначка у вигляді автомобіля. Це індикатор, який означає можливість замовлення ексклюзивно швидкої доставки.

Якщо встигнути замовити товар в цей час (як правило індикатор «світиться» кілька днів поспіль) - через три дні вашу покупку доставлять з Польщі в Україну.

Секрет простий: ви робите замовлення в момент, коли транспорт нашого магазину вже вирушив за черговою партією товару в Польщу. А значить ми знаємо час його повернення назад! І є можливість, отримавши від вас замовлення, оперативно передати його нашій транспортній службі.

[[RELATED_ARTICLE]] 

Таким чином у наших клієнтів з'являється можливість скористатися послугою найшвидшою доставки IKEA в Україні - в разі, якщо IKEA потрібна вам особливо швидко.

Вам обов'язково сподобається наша нова послуга супершвидкої доставки. Скористайтеся - і ви в цьому переконаєтеся.