Як підготувати квартиру до зустрічі 2021 року   

новини

Це стаття про свято. Який колір повинен переважати в інтер'єрі, сервіруванні та вбранні 31 грудня, як прикрасити кімнату й стіл, що подарувати близьким і гостям. Зрозуміло, це не жорсткі правила, а всього лише поради в дусі Нового року. З прийдешнім!

Читайте також:

Огляд різдвяної колекції IKEA Vinter 2020
 

Колірна гамма Нового року

Не знаємо як, і чому вона виникла, однак традиція називати рік якою-небудь твариною з китайського календаря залишається доволі популярною. Ця тварина має свій погляд на те, як потрібно зустрічати новий рік. І якщо все зробити правильно, ми отримаємо її прихильність – удачу в справах і т. д. 

2021 рік пройде під знаком Білого Металевого Бика. 

Відповідно в інтер'єрі та одязі повинен переважати білий колір, бежевий, небесно-блакитний і зелений. В іграшках – сріблястий і золотий, в декорі – рослинні принти на текстилі, різні металеві квіточки та листочки. На щастя, у новій різдвяній колекції IKEA цього добра навалом. 

Щоби не розгнівати символ року, уникайте надмірності червоного й чорного кольору, а також принтів з тваринами. 

 

Як прикрасити інтер'єр і стіл

Новорічний Білий Бичок символ консервативності, чистоти, простоти, комфорту. Він проти надмірностей, тому дизайнери радять оформити свій дім у скандинавському стилі. 

Цей стиль такий же, як і Бик – переважно білий, комфортний, мінімалістичний і близький до природи. Ось як оформити інтер'єр на Новий рік під сканді: 

  • Білий повинен домінувати на загальній картині, однак скандинавський стиль вмирає без яскравих акцентів. Ними можуть виступати тематичні декоративні подушки.

  • Прикрасьте вашу ялинку тільки білими, золотистими та срібними іграшками. Гірлянда також повинна світитися однотонним світлом. Більш того, ялинку можна зробити з дерев'яних планок прямо на стіні.

  • Самий шик для інтер'єру – іграшки з дерева та пряжі, в ідеалі хенд-мейд. Включаючи звичайні сухі та хвойні гілки, натуральні шишки, апельсини, палички кориці. Для більшої краси їх можна покрити сріблянкою чи подібним. 

  • Камін. Який же скандинавський стиль без каміна? Його можна організувати навіть в останній момент з картону – на щастя в інтернеті безліч інструкцій. В якості живого вогню може виступити чаша з біопаливом або й взагалі червона гірлянда.   

Святкове сервірування здається важкою справою. Проте, не варто ускладнювати собі життя, особливо в кінці такого року. Навіть прості рішення здатні здивувати гостей! 

Повісьте над обідньою зоною великі паперові зірки IKEA, візьміть білу скатертину та традиційний святковий посуд, додайте свічки, гірлянди, улюблені прикраси й красиві серветки. Та починайте святкувати: атмосферу створюють люди, а не речі.    

Читайте також:

5 трендів в дизайні інтер'єрів на 2022
 

Які подарунки покласти під ялинку

Домовтеся заздалегідь з гостями чи будуть подарунки, яка цінова категорія та тематика. Дотримуйтеся цих правил, щоби не зіпсувати свято подальшою незручністю та образою. 

Ось кілька ідей якщо подарункам бути:

  • для дітей – м'які й розвиваючі іграшки за віком, їх достатньо в нашому магазині. 

  • Дорослим – залежить від їхніх вподобань. 

Це може бути тематичний набір. Наприклад, любителю чаю – тацю з красивим чайником, кухлем та іншими аксесуарами, любителю робити записки – письмове приладдя, квітникарю – невеликі рослини й засоби по догляду за ними. 

Також, можна подарувати товари зроблені своїми руками, готову рамку з якоюсь особистою фотографією, унікальні різдвяні прикраси, або навіть практичні речі, на кшталт постільної білизни або ортопедичної подушки. У будь-якому випадку, головне – це ваша увага. 

Звертайтеся, якщо знадобиться допомога з вибором подібних речей, ми завжди раді!