На що звернути увагу при виборі журнального столика

новини

У статті ми розглянемо основні аспекти вибору, які допоможуть швидко звузити пошуки до декількох моделей, що підходять для вас. У нас представлені журнальні столики різного призначення, форми, дизайну, матеріалів, виробників та цінових категорій – лише понад 500 одиниць на момент написання статті.

Різновиди журнальних столиків

Відразу зауважимо, що «журнальним» сьогодні називають усі низькі столи для вітальні, які розміщують біля дивана чи крісла. У статті ми вживаємо слово саме в цьому контексті, якщо не вказано інше.

Зустрічаються різні сценарії використання, від чого залежить, якими функціями виробники наділили журнальний столик, і до якого різновиду він відноситься. Це може бути:

  • Підставка 

Це мініатюрний меблевий виріб, який використовують як тумбочка - щоб покласти пульт, телефон, окуляри або книгу. Типовий приклад – новинка 2022 року від IKEA – Knarrevik. Вже скоро з'явиться у продажу. 

  • Кавовий столик 

Він допоможе організувати невелику столову зону – подачу гостям кави, чаю, вина, десерту та легких закусок. Нам подобається модель Gladom зі знімною стільницею, що використовується як піднос.

  • Столик-трансформер  

Це ідеальний варіант для невеликих квартир або віталень, які також виконують функцію їдальні. Розклавши вашу журнальну модель, ви отримаєте чудовий екземпляр повноцінного обіднього столу, щоб порадувати гостей не лише кави. Так, у складеному вигляді висота моделі Halmar Tymon 60 см., а довжина стільниці – 126 см. А в розкладному – 75 та 164 см. Зовсім інша річ!

  • Рухливий 

Похожіна попередній тип, але без механізму трансформації. Такийжурнальний столик володіє стільницею, що рухається. Наприклад, у столику Michelle від Halmar зміщується верхня частина та середня частина – виходить аж три «робочі» поверхні.

  • Для зберігання книг та журналів

Такі журнальні столики обов'язково оснащені додатковими полицями або ящиками для зберігання друкованої продукції. Класичний приклад – столик нової колекції Sweden від Vivaldi – польський погляд на скандинавський стиль. 

  • Придиваний столик 

Малонькіта зручні моделі, як найпопулярніший столик VITTSJO від IKEA, ніжки якого заходять під диван, а стільниця нависає над сидінням. Зручно працювати за ноутбуком та не нахилятися за кавою. 

 

Матеріали журнальних столиків

Якщо розглядати асортимент нашого інтернет-магазину, то переваги та недоліки матеріалів суб'єктивні, тобто залежать від смаку покупця. 

Кожен наш столик у вітальні відрізняється високою якістю незалежно від матеріалу. А їх різновидів багато. 

Ось характеристика основних:

  • Натуральне дерево

Такі меблі мають репутацію надійних, стійких, міцних і довговічних, у той час як скло викликає тривогу, хоча розумом людина розуміє, що загартовані стільниці складно пошкодити.

Ми рекомендуємо купити дерев'яний журнальний столик, якщо вам не тільки подобається зовнішній вигляд, або асоціація з розкішшю, але чудові тактильні відчуття від самої фактури, що комфортніша і тепліша, ніж скло або пластик.

  • ДСП, МДФ, фанера

Зовнішньо схожий, але більш дешевий і доступний матеріал. Крім того, йому не потрібно приділяти стільки ж уваги у догляді, як натуральному дереву. Особливо, якщо він покритий лаком і не боїться вологи, плям та перепадів температур.

  • Загартоване скло

Скляний журнальний столик - завсідник ультрасучасних стилів інтер'єру, як мінімалізм, модерн і хай-тек. Якщо зроблено якісно, ​​і стоїть відповідно, тоді він більш стійкий до подряпин та сколів, ніж будь-яке дерев'яне покриття.  

Ми рекомендуємо купити журнальний столик зі скла. Він простіше у догляді – стільниця очищається звичайним миючим, а не спеціальними засобами та поліролями. А ще скло прозоре, а значить візуально не відбирає простір.

  • Пластик

Часто, це поліуретанові з'єднання, що не тільки красиво виглядають, але й відрізняються високим ступенем зносостійкості. Вони витримують перепади температур, вологу і навіть потрапляння прямих сонячних променів. 

 

Ми продаємо столики з максимально вигідними умовами

Ми можемо бути неправі, але вважаємо, що наш інтернет-магазин Меблі додому надає найвигідніші умови на ринку України. І ось чому:

По-перше, у нас представлені журнальні столики ІКЕА, Signal, Halmar, Cama, BRW та Atreve – суто європейські бренди. Всі мають чудовий дизайн і якість, що підтверджує маркування CE. Але є й чудові столи сучасних українських виробників. 

По-друге, зазвичай у нас найнижчі ціни серед перевірених онлайн-продавців аналогічної продукції. А все тому, що ми працюємо з виробниками без посередників. 

По-третє, у нас зручні способи оплати та можливість оформити кредит. Ми обіцяємо оперативну доставку – якщо товар є у наявності – відправимо в день замовлення.