Concepto: українська відповідь європейським дизайнерським меблям

новини

Цей свіжий український бренд – найбільш яскравий аргумент проти скептиків, які вірять, що наші майстри не здатні створювати меблі на рівні кращих європейських виробників.

Чому ми так впевнені? Щоби грамотно відповісти на питання ми написали цю статтю. Приємного читання!

Підхід бренду Concepto до створення меблів

Як ми зрозуміли за кілька років співпраці з виробником, бренд Concepto побудований на 3 ключових цінностях:

  • завжди трендовий і чудовий дизайн,

  • максимальна якість кожного товару,

  • доступна ціна для українського покупця.

Читайте також:

Як облаштувати вітальню: базові поради
 

Щоби отримати найкращий зовнішній вигляд меблів, компанія зібрала команду молодих амбітних дизайнерів. Понад те, вона налагодила їхню співпрацю зі знаменитими італійськими дизайнерами Claudio Francesco Bellini, Mario Mazzer і Vincenzo Vinci, з голландським майстром Robert Admiraal, а також іспанським віртуозом Enrique Marti.

Якість продукції досягається завдяки налагодженому технологічному процесу, який складається з трьох етапів:

  1. Матеріали та комплектуючі закуповуються тільки у сертифікованих постачальників. При цьому фахівці Concepto перевіряють кожну поставку. 

  2. Після завершення виробництва всі одиниці продукції тестують на відповідність стандартам, на зносостійкість, та на відсутність дефектів. 

  3. Кінцевий етап – окремі співробітники перевіряють стан товару на складі безпосередньо перед його відправкою клієнтам.

Однак, ми не знаємо, як саме компанії вдається підтримувати порівняно доступну ціну, особливо на тлі європейських аналогів. Можливо, вся річ у грамотному виробництві та українських реаліях.

 

Переваги продукції Concepto: аналіз асортименту 

Під брендом Concepto випускають стільці для їдальні, м'які крісла для лаунж-зон, високі барні табурети та столики, великі обідні розкладні столи.

З огляду на те, що кожен продукт призначений не тільки для дому, але й професійного використання в офісі та сегменті HoReCa, в Concepto зробили все, щоби він відповідав високим стандартам якості та візуальної привабливості. 

Ці стандарти простежуються в кожному товарі. Щоби не бути голослівними, розповімо про конкретні факти на прикладі стільців:

  • стійкість гарантує міцний каркас. Якщо він відкритий, то виконаний або зі зварного металу, або зі сталі. Причому поверхня покрита порошковою фарбою, яка захищає виріб від корозії та подряпин, перепадів температур і вологості.

  • Для оббивки використовується рогожка дрібного плетіння, або інша подібна тканина. Вона не тільки красива на вигляд, і приємна на дотик, але зносостійка – витримує 25 тис. циклів тертя за тестом Мартиндейла, коли для дому рекомендують 10 тис. 

  • Наповнюють крісла еластичним і високощільним пінополіуретаном, який забезпечує комфорт і довго служить – він не посиплеться через кілька років. 

  • Ніжки оснащені спеціальними заглушками, які не зіпсують підлогу. 

Читайте також:

5 трендів в дизайні інтер'єрів на 2022
 

Чому купити товари Concepto вигідно на сайті Меблі в дім

Наш інтернет-магазин – офіційний дилер торгової марки «Concepto» на території України. Цей факт дозволяє вам бути впевненими у тому, що: 

  • в асортименті виключно оригінальні товари, ніяких підробок з Китаю, або копій власного виробництва.  

  • У нас налагоджена система роботи з виробником, тому ми можемо гарантувати точні терміни поставки товару. 

  • У вас не виникне проблем з обміном, поверненням і гарантійним обслуговуванням, позаяк ми легально продаємо меблі бренду. 

  • Ми проведемо безкоштовну консультацію, та розв’яжемо будь-які питання в зручний для вас час – кол-центр працює щодня, без вихідних.

  • Ми організуємо доставку в будь-який регіон України, де є відділення Нової пошти, або Міст Експрес, причому за досить вигідними тарифами.

  • Позаяк на деякі товари високі ціни, особливо на обідні столи Concepto, вам може сподобатися можливість оплатити замовлення в кредит або частинами.