Atreve – польський погляд на меблі в скандинавському, сучасному і класичному стилі

новини


Atreve – польський погляд на меблі в скандинавському, сучасному і класичному стилі

Відкриваючи Мебель в Дом, ми вирішили працювати виключно з фабриками, де дизайн і якість є головними. І якщо який-небудь товар не задовольняє клієнтів, ми прибираємо його з сайту. Але, виявилося таких виробників не так багато. Тому поява продукції Atreve в нашому магазині – хороша новина для кожного, хто шукає яскраві меблі з унікальним, ще не затертим стилем від молодих і зухвалих польських дизайнерів.

Що нам відомо про компанію Atreve

Ідея працювати з новим польським брендом зародилася буквально в 2019 році, на березневій виставці меблів в Познані. Ми й раніше чули про новачка, але переконалися в його крутизні відвідавши стенд на 250 кв. м. Там ми зрозуміли, що це точно наш профіль, пора домовлятися. І ось товари компанії вже доступні для замовлення.

Отже, Atreve Living Home – це молода фабрика, що виросла з дилера меблів скандинавських країн в Польщу. Вивчивши конкурентів і відгуки клієнтів, вона почала розробку власної продукції, покращуючи дизайн і міксуючи різні стилі між собою. Фірма продовжує в тому ж дусі: на виставці засновники приділяли більше уваги отриманню зворотного зв'язку, ніж продажам.

Звичайно, наживо меблі Atreve виглядаюь ще більш вражаюче. Але, навіть на фото видно, як компанія пішла від традиції навмисної простоти і «голого» мінімалізму скандинавського стилю, зробивши свої продукти більш яскравими, теплими і розкішними.

При цьому, ціна залишається цілком доступною для українського покупця. Особливо з огляду на те, яку вартість встановлюють вітчизняні дизайнерські мануфактури.

Читайте також:

Короткий огляд скандинавського стилю
 

Які меблі випускає Atreve

Сьогодні фабрика працює з трьома типами матеріалів – це натуральне дерево, метал, загартоване скло і поліпропілен – пластик стійкий до ударів, стирання і інших навантажень.

Весь каталог Atreve складається з 4 великих груп:

  • Стільців для їдальні, вітальні і офісу

  • Обідніх і журнальних столів

  • Диванів і м'яких крісел для відпочинку

  • Ліжок з м'якою спинкою з тканини

Найбільш популярна група товарів – стільці, їх в асортименті понад 300 штук. Всі з цікавим обрисом та формою. Деякі моделі випускаються не тільки з різною оббивкою спинки, але і з різним кольором ніжок.

Найбільш популярний товар компанії – стілець Atreve Westa і Westa Velvet з чудовою оксамитовою тканиною. Також часто запитують модель Eliot на букових ніжках.

Серед столів превалюють дерев'яні. Особливо нам подобаються добротні і масивні розкладні обідні столи з натурального дубового шпону. Це Borneo на 8 і Anton на 6 персон.

Якщо хочете розслабитися після складного дня, немає нічого краще ніж м'які меблі Atreve. Це дивани і крісла з ергономічною конструкцією, що красиво обтягнуті міцною тканиною. Найбільш яскравий приклад – крісло серії Angel.

На жаль, в нас ще немає всіх товарів компанії, в тому числі ліжок. Але, вони з'являться у продажу вже найближчим часом.

Читайте також:

Що таке модерн в інтер'єрі та меблях
 

Чому купити меблі Atreve слід в магазині Мебель в Дом

Почнемо з того, що новий польський бренд в принципі поки ще важко придбати в Україні – сам він зацікавлений у просуванні на Захід, наша країна має для нього поки не в пріоритеті. А ми одні з небагатьох першими встановили контакт і сьогодні готові доставити продукцію в Київ та інші міста протягом 12-15 днів.

Наслідок першої причини – доступна ціна. Ми змогли встановити розумну вартість завдяки роботі безпосередньо з фабрикою. Між нами немає дилерів, оптових або роздрібних представників та інших посередників.

І звичайно, ви можете розраховувати на якісне обслуговування. Наш контакт-центр працює щодня, без вихідних. Менеджери раді допомогти з вибором, і з оформленням замовлення.